2000 hade filmen "Coyote Ugly" premiär och blev snabbt en ungdomsklassiker där karaktären Violet Sanford, spelad av Piper Perabo, lärde sig att leva vilda livet i New York. Frågan är om det även blir dans på bardisken och vild fest på Blackis? Den 26 december öppnar nämligen Club Coyote Ugly upp för hemvändare och julfirare.

– Det är ingen maskerad, folk får komma som de vill, men vi kör lite på det stuket. Jag ska försöka rota fram några kläder från den tiden, säger Elisabeth Rosenbrand, som är en av arrangörerna.

Namnet Coyote Ugly för tankarna till vild fest ...

– Ja. Det är det som är tanken och det brukar var en bra helg just efter jul när folk är hemma. Jag tror att det kommer bli en skitbra fest, det kommer vara väldigt avslappnat med mycket kompisar och hemvändare, säger Rosenbrand.

Under kvällen kommer Luleåbanden Raring och Ur Tajgan att spela och arrangören uppmanar gästerna att glömma gamla pinsamheter och komma revanschsugna till hemvändarfesten.

"Det spelar ingen roll hur fult du dansar när alla runtom dig minns varje skämmigt skolfoto och skevklippt snedlugg", skriver arrangörerna i sitt Facebook-event.