I fredags var det dags att inviga HusmanHagbergs nya kontor i Luleå. På plats unde invigningen var en mix av profiler från näringslivet, samarbetspartners, kunder och vänner till medarbetarna på företaget.

– Under invigningen så ville vi naturligtvis att alla skulle få uppleva den välkomnande och trevliga känslan och att vi skapat ett tillfälle för härliga möten. Man fick också njuta av lite mat och dryck förstås, säger John Nilsson och fortsätter:

– För att bjuda på lite inspiration fanns EM Home och Happy Homes på plats för att prata om trender inom inredning och styling. Och så var ljudexperterna på Takt & Ton här för att bjuda på skön musik och demonstrera nyheter inom ljudanläggningar.

Artikelbild

Det var många som kom för att inviga lokalerna.

Hur trivs ni i era nya lokaler?

– Vi var lite oroliga att vi skulle sakna det charmiga gamla huset vi satt i tidigare men det här nya kontoret känns helt rätt och som en motiverande nystart.

Hur ser bostadsmarknaden i Luleå ut?

– Vi ser en positiv utveckling på bostadsmarknaden där vi har fler spekulanter och något kortare säljprocesser, priserna är inte tillbaka på samma nivåer som innan nedgången men vi är på väg åt rätt håll.