I tisdagens avsnitt av "Ensam mamma söker" blev tre uppvaktande killar två, när Elin Näslund från Gällivare tog avsked av Mattias Uusitalo från Pajala.

– Jag har alltid roligt med dig, du är verkligen en människa som får mig att skratta hela tiden. Det är jävligt härligt, jag älskar det. Däremot känner jag att du och jag hamnar på kompisnivå – så tyvärr tar vår resa slut här, sa Elin Näslund i programmet.

– Men jag hoppas att vi kan vara vänner och skratta tillsammans. Det är inte speciellt långt till Pajala.

Artikelbild

| Mattias Uusitalo och Elin Näslund i "Ensam mamma söker"

29-åringen från Pajala var en av åtta som tävlat om Elin Näslunds uppmärksamhet i programmet och efter tisdagskvällen återstår bara finalavsnittet då det avgörs vem som vunnit Näslunds hjärta.

– Tråkigt så klart, har haft jätteroligt de här veckorna vi har stått ut med varandra. Men jag var ganska säker på att jag skulle ryka den här veckan, sa Mattias Uusitalo.

LÄS MER: Chocken i "Ensam mamma söker"

LÄS MER: "Ensam mamma" från Gällivare gravid

Artikelbild

| Marcus Svanberg, Andreas Ehnlund och Mattias Uusitalo fick beskedet att de två förstnämnda fick följa med till Verona.

LÄS MER: "Inte som att gå på krogen och ragga"

Kvar i programmet är Marcus Svanberg, 22, från Linköping och Andreas Ehnlund, 35, från Köping.

Artikelbild

| Mattias Uusitalo och Elin Näslund tog avsked av varandra under tisdagens avsnit av "Ensam mamma söker".

I tisdagens avsnitt får båda "finalisterna" följa med Elin Näslund på en romantisk resa till Romeo och Julias hemstad, Verona, för kärleksfulla dejter.

– Jag kände att Andreas var en favorit ganska fort, vi klickade väldigt bra och kunde direkt prata rätt djupt. Han kändes som en kille jag kommer tycka om, säger Elin Näslund.

– Marcus har fått växa hela tiden, det är mest mina fördomar som spökade i början. Främst hans ålder – som jag inte alls tänker på idag, den har jag helt släppt.