... till Edvin på Sodexo som skjutsade två damer som hade bråttom till isen!

Skridskoprinsessor 76 och 77 år

... till chauffören på Falks buss 20 från Ica Kvantums hållplats till Gällivara resecentrum, på eftermiddagen den 1 mars, som hjälpte mig så jag fick en busstidtabell samt gav mig rådet att vända mig till ”tillvaratagna effekter” där mina, som jag trodde, förlorade glasögon hade tillvaratagits. Tusen tack!

Tage

... till P-A, Helena och Pontus Åhsén som hjälpte mig att köra och bära möbler. Jag hade aldrig klarat det utan er. Ni är bäst.

Karin Renberg

... till Fredrik och Mia Landström, Luleå, som den 11 mars gav mycket hjälp åt mig som handikappad att komma ut från parkeringshuset vid Smedjan då hissen var ur funktion. Utan deras hjälp hade jag antagligen ramlat.

Tacksam tant, 84 år

... till dragspelaren och munspelaren Torbjörn Riktig som sjöng och spelade för och med oss onsdag 27/2. Det var så trevligt.

Hyresgästerna och trivselvärden på Rödkallens trygghetsboende

... till reseledaren Yvonne Andersson som ledde 39 deltagare till Dubai och med sin kunnighet och charm förgyllde vår resa och skapade en bra stämning i gruppen.

Carina och Carsten och övriga deltagare

... till er två som hjälpte mig och dottern att få loss bilen när vi i snöovädret kört fast i parkeringsficka vid Seminariet söndag 10/3. Tusen tack för hjälpen!

Fast i snön