... och en eloge till Charlotte Kalla för hennes stafettsträcka vid VM i Seefeld.

Sixten Palovaara

... och goda vitsord till Sunderby sjukhus som jag besökt genom åren, nu på dagkirurgen och urologen. Tack till läkare och sjuksköterskor.

Mats Sundström

... till pappan Magnus som håller i flickhockeyskolan i Luleå vecka efter vecka. Tack!

Förälder

... till dig traktorförare som utan att jag bad om det kom och tog bort plogkarmen både lördag och söndag. Det var guld värt.

Tacksam snöskottande tant

..till personalen på Örnens vård- och omsorgsboende, hus A, vån 3, som på ett ödmjukt och proffsigt sätt tagit hand om vår kära mamma under lång tid. Vi är så tacksamma.

Gunnel och Berith

... ja, ett fång med rosor till Yonas Larsson, Malmberget som när han inte jobbar, hjälper och stöttar sin farmor med allt. Fan­tastiskt! Kramar från farmor.

Ella Aarèa

... vill jag ge till de personer jag träffade på Sunderby sjukhus den 13 mars, inför min planerade operation. Bättre bemötande kan man inte få. Jag fick en färdbeskrivning och diverse handlingar, på kirurgmottagningen. Färdbeskrivningen var numrerad i vilken ordning jag skulle gå. Jag var 2,5 timmar på sjukhuset och fick träffa en kirurg, tog ett EKG, lämnade lite blod, kollade blodtrycket och sist träffade jag en narkosläkare. Tusen tack.

Kjell Nyholm