Att det skiljde två divisioner mellan lagen syntes tydligt i den första halvleken och det var helt rättmätigt också gästerna som tog ledningen efter ett snyggt anfall.

– Det var Oscar (Stjernquist) som får bollen och passar mig och jag hinner se att Elias (Öhman) är på väg fram och jag chippar fram den till honom och han rundar deras målvakt och rullar in den, förklarar Nouri.

Efter det målet så var det Boden som stod för det mesta av spelet, men några fler mål i den första halvleken blev det aldrig.

Artikelbild

| Elias Öhman stod för matchens första mål

– Sett över 90 minuter så gör vi en bra match. Vi hade bestämt oss för att sätta försvarsspelet och det tycker jag att vi gjorde, säger LSK:s tränare Andreas Kylmänen.

I andra halvlek så fick hemmalaget lite mer att säga till om och man hade till och med kunnat göra ett mål med lite flyt.

– Det är synd att vi inte fick sätta 1–2 även om det kanske inte hade haft någon betydelse för utgången det kändes som om att vi var värd ett mål efter andra halvlek, säger Kylmänen och fortsätter:

– Vi får ta den här matchen som en bonusmatch inför seriespelet.

Boden gjorde 2–0 efter en lite tilltrasslad situation där inhopparen Nils Frisk var sist på bollen.

– Vi gör det som krävs och vi får vara nöjd med 2–0. LSK ska ha en eloge för hur de försvarar sig och det kommer nog att gå bra i serien för dem, tror Nouri.

Nu får Bodens BK vänta på att de andra kvartsfinalerna ska avgöras innan de får veta vilket motstånd de stöter på i semifinalen.